Menu

Woonkamer verlichting

Wilt u moderne verlichting of bent u juist op zoek naar meer traditionele woonkamerverlichting? Wilt u direct licht om bijvoorbeeld bij te lezen of denkt u aan indirect licht om de sfeer in uw woonkamer mee te verhogen? Wat voor type woonkamer verlichting u ook zoekt, bij Meurs in Venray heeft u een ruime keuze uit een assortiment hanglampen, vloerlampen, plafondlampen en wandlampen en nog veel meer. Kom gerust eens langs in onze winkel in Venray. Onze gepassioneerde medewerkers helpen u graag!

Onze winkel

Huiskamer verlichting die bij u past

Bij Meurs zijn we van mening dat verlichting het verschil kan maken in uw huiskamer. Wat uw keuze ook wordt, het belangrijkste is dat de verlichting moet passen bij uw persoonlijke stijl, uw interieur en uw wensen. Sfeer in uw huiskamer is belangrijk, maar de verlichting moet ook zijn functie vervullen. Om dat te kunnen bewerkstelligen raden wij aan om verschillende lampen te combineren, zodat u een perfecte mix krijgt tussen functioneel licht en accentlicht. Door de juiste lampen op de juiste plek te plaatsen, straalt uw woonkamer als nooit tevoren.

Meer over lichtadvies

Verlichting in de woonkamer heeft verschillende functies

Verlichting in de woonkamer wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Bij Meurs raden we u aan om te starten met basisverlichting zoals een mooie hanglamp voor boven de eettafel en eventueel een mooie plafondlamp voor bij het zitgedeelte. Dit kunt u prima combineren met één of meerdere wandlampen waarmee u indirect en dus sfeervol licht creëert, met een wand- of plafondspot kunt u zaken accentueren. Tot slot plaatst u daarbij een mooie staande lamp. En leest u graag? Denk dan aan een bijpassende leeslamp voor voldoende licht. Kortom, wat uw wensen ook zijn, bij Meurs in Venray zijn de mogelijkheden op gebied van woonkamerverlichting eindeloos.

Onze merken

Werken in de woonkamer

Wilt u aan de eettafel lekker kaarten of knutselen, dan is het aan de raden om niet enkel een lamp te kiezen die mooi bij uw tafel past, maar er ook voor te zorgen dat de lamp voldoende licht geeft voor de verschillende activiteiten aan de eettafel. En werkt u wel eens in de huiskamer? Dan kiest u voor een lamp met net wat feller licht. Wanneer u op uw woonkamerverlichting een dimmer plaatst kunt u dezelfde lamp ook prima gebruiken als sfeerverlichting in de woonkamer. Zo blijft de lamp ook functioneel als u niet aan het werk bent.

Meer over werkverlichting

Een woonkamer moet geen lampenwinkel zijn waar in iedere hoek van de kamer een lamp staat. Er moet voldoende licht aanwezig zijn om het spannend te maken. Dat is ons streven.

Harold Meurs