Menu

Winkel verlichting

Verlichting in de winkel hangt nauw samen met de beleving die er in de winkel gecreëerd moet worden. Het gaat erom wie u bent als merk of bedrijf en wat voor klanten u aan wilt trekken. Juist die aspecten moeten door worden vertaald in het type verlichting dat u in de winkel plaatst. Uw klanten moeten zich thuis voelen in uw winkel en zich kunnen identificeren met uw merk. Dat weten we bij Meurs als geen ander en daarom adviseren we u graag met een lichtplan op maat voor uw winkel.

Meer over lichtadvies

Winkelverlichting is afhankelijk van veel factoren

In een winkel zijn er veel factoren die invloed hebben op het type winkelverlichting dat u kiest. Bijvoorbeeld de hoeveelheid daglicht, de indeling van de winkel, het type producten en de grootte van de ruimte. Verkoopt u kleding, dan is het zaak dat die goed wordt belicht. En bij een verswinkel wilt u juist de vitrines goed uitlichten. Meurs gaat samen met u bekijken welke armaturen bij uw winkel passen. Wij maken de optimale combinatie van inbouwspots, wandlampen, staande lampen of hanglampen voor boven de tafel. Kom snel eens langs in onze winkel in Venray en laat u adviseren.

Onze winkel

Basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting

De verlichting in uw winkel is mede-bepalend voor het feit of iemand uw winkel binnenstapt of niet en heeft behoorlijk wat invloed op het koopgedrag van uw klant. U wilt immers de juiste beleving creëren in uw winkel. Daarbij:

  • Is basisverlichting noodzakelijk, met name overdag
  • Nodigt sfeervolle verlichting de klant uit om binnen te stappen en bepaalt deze de ambiance die er in de winkel heerst
  • Is functioneel licht van belang om het productassortiment uit te lichten
  • Kunt u met accentlicht, zoals spots, zaken in de winkel benadrukken
Onze merken

Winkelverlichting die (bij u) past

Niet alleen de verlichting zelf, maar ook de armaturen waar u voor kiest zijn van belang. De armaturen dienen immers perfect te passen in het totaalplaatje van uw winkel. De uitstraling moet matchen. Als u een exclusief interieur in uw winkel heeft, dan horen daar ook exclusieve lampen bij. Bij Meurs in Venray nemen we al die aspecten mee in een lichtplan voor uw winkel. Zo krijgt u van ons een advies op maat door een lichtprofessional. Interesse? Neem gerust eens contact met ons op.

Contact

Bij winkelverlichting draait het om beleving. De kunst zit hem in de doorvertaling van het merk naar een soort licht en type lamp.

Harold Meurs