Menu

Slaapkamer verlichting

Een slaapkamer is uiteraard een plek om van uw nachtrust te genieten, maar het is ook een plek om even te ontspannen. Zo kijkt u er een film in bed of leest u er lekker een boek voor het slapen gaan. Het is dan zaak dat u in de slaapkamer kiest voor de perfecte combinatie tussen sfeerverlichting en functioneel licht. Bij Meurs in Venray helpen we u graag bij het uitzoeken van de juiste slaapkamerverlichting. Wij geven u een advies op maat, zodat u naar huis gaat met de juiste (combinatie) lamp(en).

Meer over lichtadvies

Dimbare slaapkamerverlichting

In de slaapkamer misstaat een mooie hanglamp of plafondlamp zeker niet. Dit type lamp kan uitstekend functioneren als basis slaapkamerverlichting. Daarnaast is dimbare verlichting in de slaapkamer ook erg geschikt. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een wandlamp waarbij u goed verlicht kunt lezen, maar die u ook gedimd aan kunt zetten als u bijvoorbeeld tv kijkt. Op die manier creëert u een mooie balans tussen direct en indirect licht en tussen sfeer en functionaliteit.

Slaapkamerverlichting in allerlei soorten en maten

In een slaapkamer kunt u diverse typen verlichting plaatsen. Denkt u eens aan:

  • Een hanglamp of plafondlamp voor aan het plafond
  • Spots voor bij de kast of in het plafond
  • Wandverlichting voor de sfeer
  • Een leeslampje op het nachtkastje of boven het bed
  • Een mooie vloerlamp in de hoek
Onze merken

Advies over slaapkamerverlichting

Bij Meurs adviseren wij u graag op gebied van slaapkamerverlichting. Wij zijn altijd op zoek naar de ideale combinatie tussen sfeer en functionaliteit. Er zijn eindeloos veel manieren om de slaapkamer te verlichten. Wij stellen u daarom de juiste vragen om erachter te komen welke stijl verlichting het beste past in uw slaapkamer. Kom snel eens langs in onze winkel in Venray en laat u inspireren.

Onze winkelContact

Het gaat erom dat de klant zich prettig voelt bij het type verlichting dat hij of zij kiest. Wij proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen met een passend advies.

Harold Meurs