Menu

Kantoor verlichting

Verlichting is één van de belangrijkste aspecten op de werkplek. Goed verlicht werken in de meest ideale omstandigheden is namelijk erg belangrijk om goede prestaties te kunnen realiseren. Een werkplek mag niet overbelicht worden, maar moet juist ook niet te donker zijn. En natuurlijk mag het op kantoor of uw werkplek ook zeker gezellig ogen, dus de verlichting dient ook de nodige sfeer met zich mee te brengen. Kortom, er zijn een heleboel zaken waar u rekening mee dient te houden bij de keuze voor kantoorverlichting. Meurs adviseert u graag!

Meer over lichtadvies

Functionaliteit en sfeer op de werkplek

Wat voor type verlichting u op de werkplek plaatst is sterk afhankelijk van de hoeveelheid daglicht die naar binnen komt. Op veel kantoren hangen TL-lampen, wat prima basisverlichting is, maar waar weinig sfeer mee wordt gecreëerd. Daarom adviseren wij om dit te combineren met bijvoorbeeld stijlvolle hanglampen voor boven de werktafel. En wat te denken van leuke wandlampen die ook in de avonduren voor een sfeervol verlicht kantoor zorgen. Zo zorgt u er niet alleen voor dat u prettig kunt werken, maar creëert u ook een sfeervol effect op de werkvloer.

 

Goed verlicht werken op kantoor

De juiste verlichting bij het type werk wat u uitvoert op de werkplek is erg belangrijk. Wanneer u aan het werk bent dan wilt u immers goed kunnen lezen wat u typt, schrijft, knutselt of schildert. Een bureaulamp biedt daarbij uitkomst. Zorg er echter wel voor dat u de bureaulamp kunt verstellen, zodat u de lichtstraal zo kunt richten zoals u dat prettig vindt werken. Vooral bij flexplekken is dat een aanrader, de ene medewerker is immers de andere niet.

Onze merken

Kantoorverlichting op maat

Wilt u uw kantoor of werkplek goed verlicht en toch creatief inrichten? Dan bent u bij Meurs in Venray aan het goede adres. Wij stellen u de juiste vragen om erachter te komen naar wat voor type kantoorverlichting u op zoek bent. Wanneer u dat wenst maken wij zelfs een compleet lichtplan op maat voor bij u op de werkplek. Daarnaast doen wij ook complete verlichtingsprojecten. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Kom dan eens langs in onze winkel in Venray of neem contact met ons op.

Onze winkelContact

Verlichting heeft een functie in het kantoor, maar het moet daarnaast ook iets zeggen. Het moet passen bij je uitstraling.

Harold Meurs