Menu

Verlichting voor buiten

Buitenverlichting heeft niet enkel het doel om licht te geven, maar kan ook prima gebruikt worden om uw tuin of elementen in uw tuin prachtig uit te lichten. Daarnaast zorgt verlichting in uw tuin, oprit of terras voor extra veiligheid en tot slot brengt tuinverlichting extra sfeer, zodat u lekker kunt genieten van een mooie, warme zomeravond. Bij Meurs Verlichting kunnen we u helpen met het opstellen van een lichtplan voor in uw tuin en denken we graag met u mee over de juiste typen lampen.

Meer over lichtadvies

Buitenverlichting verbindt u met binnen

Wanneer u aan de slag gaat met inrichten van uw verlichting voor buiten dan dient u een goede mix te maken van basisverlichting, sfeerverlichting en accentverlichting.

  • Basisverlichting in de tuin is er voor het nut, zodat u ziet wat u zegt
  • Sfeerverlichting is er voor de uitstraling van uw tuin, het is als het ware achtergrondverlichting
  • Accentverlichting vestigt specifiek de aandacht op een object in de tuin of op het terras

Stijlvolle buitenverlichting

Bij Meurs in Venray bent u aan het juiste adres voor een passend advies over buitenverlichting. Wij bekijken samen met u de situatie en bepalen zo welke verlichtingstypen bij u en uw tuin passen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Wat te denken van stijlvolle buitenlampen die ervoor zorgen dat u ziet waar u loopt in combinatie met indirecte accentverlichting voor het uitlichten van die prachtige boom of sfeerverlichting voor langs de schutting. Wat uw wens ook is, bij Meurs doen we een passend advies op maat. Kom snel eens langs in onze winkel in Venray.

Onze winkelContact

Denk eens aan een bos met zonnestralen. Die kleuren licht van dat bos, dat is mijn licht. Dat effect probeer ik in een tuin teweeg te brengen.

Harold Meurs