Menu

Verlichting

Bijzondere verlichting vindt u niet op iedere hoek van de straat. Speciaal voor u hebben wij daarom een prachtige collectie met de mooiste lampen samengesteld. In onze winkel in Venray kunt u deze met eigen ogen komen bewonderen. Onze specialistische medewerkers voorzien u graag van een eerlijk en bovenal passend advies dat aansluit bij uw wensen en uw stijl. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende typen verlichting die wij aanbieden.

Onze merken

Verlichting

Meurs Verlichting

Verlicht wonen

Woonkamer verlichting
Keukenverlichting
Slaapkamerverlichting

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kantoorverlichting Meurs Venray

Verlicht werken

Kantoorverlichting
Winkelverlichting

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Buiten verlichting

Verlicht buiten

Buitenverlichting

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verlichting die past bij uw stijl

Verlichting moet passen bij uw gevoel en aansluiten bij uw smaak. Of u een lamp wel of niet mooi vindt speelt immers een belangrijke rol in het beslissingsproces. Bij Meurs proberen we samen met u uit te vinden welke stijl verlichting bij u en uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar die ene speciale lamp voor in huis of op kantoor of juist op zoek bent naar een combinatie van meerdere lampen. Bij Meurs helpen we u graag met het vinden van die lamp die perfect aansluit bij wat u voor ogen heeft.

Functionele verlichting die voldoet aan uw wensen

Verlichting moet bij u passen in alle opzichten. Dat houdt in dat deze niet alleen mooi moet zijn om naar te kijken, maar ook moet functioneren. Om die reden brengen we altijd in kaart waar de lamp voor bedoeld is. Is dit om een gezellige sfeer boven de tafel te creëren, wilt u er goed bij kunnen werken aan een bureau of wilt u juist verlichting om bij te lezen? Door het achterliggende doel in ogenschouw te nemen kunnen we u voorzien van een passend advies op maat waarbij u altijd de keuze maakt voor een lamp die zijn gewenste functie in huis of op de werkplek uitstekend vervult.

Meer over lichtadvies
Verlichting die bij u past, Meurs Verlichting

Meurs in Venray, de specialist voor al uw verlichting

Bent u op zoek naar een stijlvolle en/of functionele lamp die volledig aansluit bij uw wensen? In onze winkel in Venray heeft u ruime keuze uit allerlei typen lampen en licht en voorzien wij u van een passend advies. Kom snel eens langs, de koffie staat klaar! Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag!

ContactOnze winkel

Wij verkopen bijzondere lampen. Een lamp is in onze optiek bijzonder als je hem niet op elke hoek van de straat ziet.

Harold Meurs