Menu

Over ons

Meurs verlichting is al 25 jaar een begrip in Venray en omgeving. Het bedrijf werd opgericht door Jan Meurs. Enkele jaren geleden is de verlichtingszaak overgenomen door zijn zoon Harold die tot op de dag van vandaag met veel enthousiasme de zaak runt. “In de loop der jaren is de zaak veranderd. Waar we vroeger verlichting verkochten, verkopen we nu verlichting met een verhaal. Ofwel een passend en eerlijk advies op maat. Het juiste advies bij verlichting is namelijk net zo belangrijk als de verlichting zelf. Het zou zonde zijn als u thuiskomt met een lamp die niet past of die zijn doel niet bereikt”, aldus Harold.

Onze winkel

Harold Meurs

Harold Meurs is de huidige eigenaar van Meurs in Venray. Hij beleeft veel plezier in het verkopen van het product verlichting, simpelweg doordat hij veel affiniteit met licht heeft. Tijdens zijn studie was hij al bezig met het ontwerpen van verlichting, gewoon omdat hij dat leuk vond. Die liefde voor verlichting is eigenlijk altijd gebleven en was zo sterk dat hij er zijn werk van heeft gemaakt. Harold is van mening dat verlichting het meest creatieve aspect is in een interieur, een aspect waarmee je het verschil kunt maken. Daarbij streeft hij altijd naar de juiste balans tussen het esthetische en het functionele, maar wel altijd met een eigen twist.

Eigenaar Harold Meurs van Meurs Verlichting in Venray

DSC_4563

Graag wil ik iets van mezelf kwijt kunnen in verlichting om zo op creatieve wijze het verschil te kunnen maken in een interieur.

Harold Meurs