Menu

Lichtadvies

Een passend lichtadvies geven, dat is geen gemakkelijke opgave. Bij Meurs trachten we dat echter altijd te doen, zodat uw verlichting (bij u) past in alle opzichten. Dat doen wij door het stellen van de juiste vragen. Bij Meurs gaan we daarvoor net zo lang door totdat we een helder beeld hebben van hetgeen waar u naar op zoek bent. Al met al wordt uw situatie volledig doorgelicht, zodat wij u een lichtadvies op maat kunnen bieden waar u nog jaren plezier van beleeft!

Contact

Wij geven lichtadvies over:

Showroom Meurs Venray

Lichtadvies wonen

Wij geven u een passend advies op het gebied van verlichting in uw woonkamer, keuken, slaapkamer en andere ruimten in huis.

Bewaren

Bewaren

Harold Meurs, Meurs Verlichting Venray

Lichtadvies werken

De optimale werkplek is goed verlicht. Meurs helpt u bij het inrichten van uw kantoor of winkel met gepaste verlichting.

Bewaren

Bewaren

Harold Meurs in zijn winkel in Venray

Lichtadvies buiten

Verlichting voor buiten heeft verschillende functies zoals veiligheid, sfeer en accentueren. Wij denken graag met u mee!

Bewaren

Bewaren

Eerlijk advies, uitstekende service

Bij Meurs scheppen we orde in de chaos. Heeft u meerdere lampen nodig, dan kijken we allereerst wat de belangrijkste aspecten zijn waar we op moeten letten. Wij stellen de juiste vragen en nemen dat als ijkpunt. Zo krijgt u een lichtadvies dat perfect bij u en uw situatie past. Naast een goed advies, bieden we u ook uitstekende service. Zo komen wij de gekochte lamp(en) bij u thuis afleveren en indien u dat wenst hangen we de verlichting zelfs voor u op. Service van Meurs noemen we dat.

Over ons

De juiste lamp op de juiste plek

Een lamp moet mooi zijn, maar moet ook het doel bereiken waarvoor u hem koopt. Het is daarom belangrijk om samen te achterhalen:

  • Waar een lamp komt te hangen of te staan en wat voor functie deze vervult
  • Hoe groot de ruimte is waar de lamp komt te hangen
  • Of er nog meer lampen aanwezig zijn in de ruimte

En zo gaan we nog even door. Wanneer u een lamp uitzoekt die niet past bij uw situatie, dan geven wij u daar een eerlijk lichtadvies over. Bij Meurs streven we immers naar 100% tevredenheid over uw aankoop.

Over verlichting

De juiste lichtkleur en lichtsterkte

Wij houden van warmte en gezelligheid. Onze verlichting is daarom natuurlijk van aard. Maar wat is dat eigenlijk ‘natuurlijk licht’? Dat is voor iedereen anders. De lichtkleur is namelijk persoonlijk; wat voor de een mooi licht is, daar kan een ander niet bij lezen. Zo hebben oudere mensen, vanwege het feit dat men slechter gaat zien, juist weer behoefte aan meer licht. Bij Meurs testen we alles met u door. Zo kunt u ontdekken wat voor lichtkleur en lichtsterkte het beste bij u past.

Onze merken

Het spel tussen licht en schaduw, dat bepaalt de sfeer. Door dat te combineren met de gewenste functionaliteit komen we samen tot de keuze voor de juiste lamp.

Harold Meurs