Menu

Lampen kopen Venray

Lampen kopen in Venray? Dan bent u bij Meurs aan het juiste adres. Bij ons vindt u niet alleen een ruim assortiment aan mooie lampen, maar voorzien wij u tevens van een passend advies. Een lamp kopen is immers niet iets dat u dagelijks doet. In de ruim 25 jaar dat wij actief zijn is Meurs uitgegroeid tot een begrip in Venray en omgeving. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u naar huis gaat met een lamp die volledig voldoet aan uw wensen. Kom snel eens langs in onze winkel.

Meer over ons

Functionele en mooie verlichting kopen in Venray

Een lamp moet licht geven, zodat u goed verlicht kunt lezen en werken of juist sfeervol verlicht kunt genieten. Daarnaast moet verlichting aansluiten bij uw stijl; u moet de lamp immers ook mooi vinden. Tot slot moet de lamp passen bij de rest van uw interieur. Kortom, een lamp kopen is een lastige opgave waarbij u veel keuzes dient te maken. Om die reden voorzien we u bij een lamp kopen graag van een advies op maat. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen. Zo gaan we samen met u op zoek naar het meest optimale snijvlak tussen esthetiek en functionaliteit.

Verlichting kopen op maat

Bij Meurs denken we graag met u mee over de mogelijkheden in huis of op kantoor. Wij zijn namelijk van mening dat er bij verlichting kopen een gedachte achter dient te zitten. Dat begint bij ons door het stellen van de juiste vragen. Zo komen we erachter waar u echt naar op zoek bent. Denk daarbij aan vragen als:

  • Waar komt de lamp te staan of te hangen?
  • Wat voor functie vervult de lamp?
  • Is er veel daglicht aanwezig in de betreffende ruimte?
  • Zijn er andere lampen aanwezig?
  • Etc.

Wanneer u dat wenst maken we zelfs een lichtplan op maat voor de complete verlichting in uw huis of kantoor. En indien gewenst komen we de lamp(en) zelfs bij u ophangen.

Lichtadvies

Kwaliteitslampen kopen in Venray

Wilt u lampen kopen in Venray voor in de kamer, keuken, slaapkamer of op kantoor? Bij Meurs is het allemaal mogelijk. Wij bieden u een ruim assortiment aan kwaliteitslampen van de meest bijzondere merken. U heeft de keuze uit hanglampen, wandlampen, spots, tafellampen, vloerlampen en nog veel meer. Wat voor lamp u ook kiest; u kiest altijd voor een duurzame lamp met een tijdloze look waar u weer jaren plezier van zult beleven!

Bekijk verlichting

Verlichting met een verhaal

Wanneer u op zoek bent naar stijlvolle en bijzondere verlichting, denk dan eens aan Meurs. U vindt ons aan de Hofstraat 10 in Venray. Kom snel eens langs in onze sfeervol verlichte winkel en laat u inspireren. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar!

Contact
Eigenaar Harold Meurs van Meurs Verlichting geeft lichtadvies

Wanneer u een passend en eerlijk advies wilt en op zoek bent naar een mix aan kwaliteitslampen van de mooiste merken. Kom dan eens langs bij Meurs.