Menu

Design lampen Venray

Design lampen in Venray kopen? Kom dan eens naar Meurs. In onze verlichtingszaak aan de Hofstraat 10 vindt u een ruim assortiment met een mix van bijzondere merken. Zo vindt u de mooiste design verlichting die aansluit bij uw wensen, stijl en interieur. Bovendien voorzien wij u graag van een passend advies, zodat u verzekerd bent van een design lamp waar u weer jaren plezier van zult beleven.

Onze winkel

Design verlichting van bijzondere merken

Bij Meurs in Venray verkopen we design verlichting van bijzondere merken. Wij bezoeken beurzen van Frankfurt tot aan Milaan om de mooiste merken verlichting voor u te selecteren. Zo hebben we o.a. een aantal design lampen van prachtige Italiaanse merken zoals:

  • Luceplan
  • Artemide
  • Foscarini

Een design lamp moet niet altijd enkel esthetisch zijn, design lampen kunnen ook een bepaalde functie vervullen. Bij Meurs vindt u ook design verlichting die passend licht biedt om bijvoorbeeld een boek te lezen of om bijvoorbeeld te werken aan de keukentafel of op kantoor. Vraag onze specialistische medewerkers gerust naar de mogelijkheden. Zij helpen u graag.

Onze merken

Design lampen in alle soorten en maten

Wanneer u design lampen in Venray gaat kopen, dan bent u bij Meurs aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met lampen van verschillende vormen, kleuren, afmetingen en typen. Wat te denken van een mooie design hanglamp voor boven de keukentafel? Of juist die ene staande lamp die zo mooi bij uw tv-meubel past? Ieder armatuur geeft een ander soort licht en kan daarmee bepalend zijn voor de sfeer in uw woonkamer, keuken of andere ruimte. Om die reden voorzien wij u graag van een passend lichtadvies waarbij we samen bekijken welke design verlichting aansluit bij wat u voor ogen heeft.

Lichtadvies

Design verlichting in Venray kopen

In onze winkel in Venray kunt u design verlichting met eigen ogen bekijken. Wel zo fijn dat u met eigen ogen kunt bewonderen wat u straks in huis haalt. U koopt immers een lamp om er weer jaren mee vooruit te kunnen en om een creatieve draai aan uw interieur te geven. Bent u benieuwd naar ons assortiment design verlichting? Kom dan snel eens langs in onze winkel in Venray. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Contact
Eigenaar Harold Meurs van Meurs Verlichting in Venray

Wij gaan naar beurzen in Frankfurt, Milaan en Kortrijk om te speuren naar de mooiste merken. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste items en laatste trends.

Harold Meurs