Menu

Binnenverlichting kopen Venray

Wilt u binnenverlichting kopen in Venray? Kom dan snel eens langs in de winkel van Meurs. U vindt ons in de Hofstraat 10 in Venray. In onze winkel treft u een ruim assortiment van bijzondere kwaliteitslampen. Speciaal voor u hebben wij de mooiste merken geselecteerd, zodat u altijd naar huis gaat met binnenverlichting die aansluit bij uw stijl, smaak en interieur. Of u nu op zoek bent naar klassiek of juist modern; bij Meurs kunt u binnenverlichting kopen met een tijdloze look. Zo bieden we voor ieder wat wils.

Onze merken

Binnenverlichting voor iedere ruimte

In onze winkel in Venray kunt u binnenverlichting kopen voor iedere ruimte in uw huis of kantoor. Denk daarbij aan woonkamer verlichting, slaapkamer verlichting, keuken verlichting, kantoor verlichting en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en zijn volledig afhankelijk van uw wensen, behoeften en interieur. In ons assortiment binnenverlichting vindt u o.a.:

  • Spots
  • Tafellampen
  • Hanglampen
  • Wandlampen
  • Vloerlampen
  • Plafondlampen
  • En meer
Bekijk verlichting

Een advies op maat

Wanneer u binnenverlichting wilt kopen, dan is het zaak dat u zelf helder voor ogen heeft wat voor functie de lamp dient te vervullen. Daarnaast moet een lamp uiteraard aansluiten bij uw stijl en smaak. Wij begrijpen als geen ander dat dit een lastige keuze is. Daarom helpen we u graag met een lichtadvies op maat bij het selecteren van binnenverlichting. Zo gaan we samen met u op zoek naar het snijpunt tussen esthetiek en functionaliteit. Op die manier weten we zeker dat u naar huis gaat met een lamp waar u weer jaren plezier van zult beleven.

Lichtadvies

Bijzondere binnenverlichting

Bent u op zoek naar bijzondere binnenverlichting in Venray of omgeving? Ons team van specialisten staat voor u klaar. Door het stellen van de juiste vragen over de binnenverlichting waar u naar op zoek bent brengen we samen met u in kaart welke lamp(en) aansluiten bij uw wensen en doelen. Bij Meurs zijn we niet voor niets dé specialist op het gebied van binnenverlichting. Kom snel eens langs in onze sfeervol verlichte winkel in Venray. Wij staan voor u klaar!

Contact

Wij verkopen bijzondere lampen. Een lamp is bijzonder als je hem niet op elke hoek van de straat ziet.

Harold Meurs